Elazığspor Orduspor Maçı Canlı İzle 10 Mart 2013

Elazığspor geçen hafta sonu maç uzakta Akhisar Belediye yenmeyi başardı. Bu Türkiye'nin Süper Lig'de kalma kendi kampanyasında çok önemli bir zafer oldu. Sol kanat Aydın Karabulut çok iyi bir futbol oynadı ve maçın tek golü onun çok önemli katkıları oldu. Sinan Kaloglu ve Serdar Gürler gibi Böyle oyuncular bireysel oynamaya ve bu Elazığspor ve futbol zarar veriyor. Bu oyuncular daha az bencil olmak ve kendi takımı için oynaması gerektiğini. Yılmaz Vural savunma hattında ekibi geliştirilmiş ve artık aptalca gol yemeyeceğini yok. Elazığspor 2 maçlık galibiyet kaydetmek başardı ve onlar Orduspor karşı üçüncü bir bugün için arıyor olacak. İleri Emir Kujovic yaralandı. Defans Ahmet Görkem Gork yaralandı.


Karabükspor karşısında 3-2 yenilgi Orduspor, morallerini yüksek tutmaya yardımcı. Onlar yakın en tehlikeli bölgeye elde edemiyorlardı gibi bu iyi bir zamanlama zaferdi. Biz Ali Camdali hattı iletmek yakınken o daha üretken hale anlaşılmaktadır. Orta Saha Monje (11 maç) kadrosuna alınmayan ileri Stancu (20 maç, 9 gol) yaralandı.


Bu iki takım için de çok stresli bir maç olacak. Onların teknik direktörü Hector Cuper ile Orduspor onlar uzakta üzerinde özellikle savunma ekibi vardır. Ben herhangi bir takım ilk yarıda fileleri vurabilir inanmıyorum. Bu maç için en iyi seçim İLK YARI DRAW olduğunu.