Orduspor - gaziantep maçı canlı izle

Sezonun ikinci yarısında beklenmedik sonuçlar kaydettikten sonra, Orduspor tehlikeli bölgelerde şu anda vardır. Onlar geçen hafta sonu deplasmanda ilgili son maçında Elazığspor kaybetti. Onlar% 100 yenilgiyi hak etmediklerini ve Elazığspor maçında bazı bölgelerinde etkili.

 
Gaziantepspor Onlar 0-2 geride olduğu bir maçta Akhisar Belediye ile çekti. Onlar geri gelmek başardı son dakikaya kadar ileriye topu itmek ve mücadele. Ancak onlar ilk yarısında oynanan futbol hayal kırıklığına uğrattı. Önemli defans Ekrem Dağ (20 maç, 2 gol), önemli bir orta saha oyuncusu Bekir Ozan (17 maç), önemli bir orta saha oyuncusu Orhan Gulle (11 maç, 1 gol), orta saha oyuncusu Yasin (12 maç) ve ileri Serdar (12 maç, 2 gol) vardır yaralandı. İleri Turgut Doğan (14 maç, 1 gol) askıya alınır.


Gaziantepspor kötü bir deplasman takımı olan ve önemli absents olan şeyleri daha da zorlaştıracak. Orduspor sezonun ikinci yarısında maçlarını da namağlup takım. Onlar iyi bir taraftar desteği var.Oran çok cömertçe sunulmaktadır. Orduspor Bahis.