Galatasaray Kayserispor Maçını Canlı İzle 17 Mart 2013

Baş antrenörü Robert Prosinecki takım devraldı beri, Kayserispor özellikle sezonun ikinci yarısında harika şeyler yapıyor olduğuna dair hiçbir şüphe yoktur. Geçen hafta sonu onlar uzakta İstanbul BB ile çekti ama onlar gerçekten iyi bir futbol oynamadı. Onlar 15 puan topladılar olarak emin için onlar son 7 haftada en iyi takımıdır. Kayserispor bir diğer ilginç rekor kırılarak ev kayıtlarının üzerine az ödün ekip olmasıdır. Savunma Gretar Steinsson (9 maç, 1 gol) hazır uygun ama değil. Defans Salih Dursun (16 maç, 3 gol) askıya alınır.

 
Galatasaray da Şampiyonlar Ligi'nde en iyi 8 olduğu gibi Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olarak sıralanır Almanya'dan geliyor. Orada kadro bazı absents ama onların kadro Türkiye Süper Ligi en zengin olduğu gibi bu hiçbir şey demek değil. Kötü haber şu ki baş Fatih Terim askıya alınır ve yan ekibi kontrol etmek ve VIP koltuklardan oyunu izlemek zorunda kalacak mümkün olmayacaktır olduğunu. Ben onlar doğru CHL maçları (5 galibiyet 2 beraberlik) sonra oynadığı hiçbir lig maçında hiç kaybetmedi ki Galatasaray ilginç bir bilgi söz edeceğim.

 
Galatasaray Almanya'da geçen Salı günü zor bir maç oynadı ama oyuncular inanılan yeterince dinlenmiş ve maç sırasında maç her zaman sonucu değiştirmek için alternatif oyuncular var. Onlar için 2 hafta ve bu büyük İstanbul takımları için çok olağan değildir emin kazanamadı. Oranlar süper harika. Galatasaray Bahis.