Beşiktaş Kasımpaşa Maçı canlı izle

Onlar oyun sırasında daha iyi bir tarafı vardı ve önde gelen gol dönüşebilmektedir az şansı vardı, ancak, geçen hafta Trabzonspor. Onlar Fenerbahçe yendiğinde rakiplerini kendi oyununuzu geliştirmek ve oyun sırasında tehdit olamazdı gibi Onlar, önceki maç oluşturmak için başarısız oldu.

Onlar Trabzonspor deplasmanda kazanmak için neden başarısız büyük nedeni son dokunuş ile gerçekten kötü bir gün geçiriyorum, saldırıların sonunda yaptıkları büyük hatalar olduğunu. Oyun çok kolay pozisyonları saldıran biniyorlar sırasında bir çok yaratıcı tarafı vardı, ama onların kalitesi aşağıda basitçe yönlü dokunmatik terbiye, söyledi. Onların rakibi ve lider bir takım bir ev maç kaybetti gibi onlar da, daha yakın Galatasaray yaklaşmak için fırsat kaçırdı. Bu şekilde, Galata daha dört puan daha az ikinci pozisyonda kaldı ve onlar gerçek şampiyonluk yarışına girmek ise çok her maç odaklı gerekmektedir.

Beşiktaş aslında herhangi bir yaralanma sorunu, gerçekten bu sezon nadir bir durumda bir şey değil yüz olarak Almeida (17/9) ve Fernandes (21/6) arka takım içine bulunmaktadır. Atmosfer ekibi son zamanlarda yukarı formu gibi görünüyor önceki aylarda daha iyidir.

Kasımpaşa bir oyun Mersin'e çizmem 1:1 geliyor onlar sadece iyi bir performans gösterdi ve ana zafer için ve genel olarak büyük bir tutku gösterdi, bir oyunda çok daha iyi mücadele olamazdı, belki daha fazla tek biraz daha hak noktası. Öyle bile olsa, az bir adam ile kaldıktan sonra, 15 dakika dolmadan penaltıdan eşitliyor gol yiyen, ama dedi, Mersin'de bile daha fazlasını hak ediyordu.

Hatta iyi bir performans sadece, onlar iyi yeni vadede Trabzonspor'un üzerinde 02:00 kazandıktan sonra, ikinci maçında yenilmedi kalıyorum devam etmiştir. Ayrıca, Türk futbolunun en büyük üç kulübü sadece altı puan daha az olan beşinci konumda şu anda ayakta ve bu sezon Avrupa bilet için umut her fırsatta vardır. Defans Sume (23/0) üzerinden sadece forvet Buyuk (18/2) olarak, Mersin karşısında nedeniyle kırmızı kart asılıyken Orta saha Hurmaci (19/5), şüpheli ve muhtemelen çalmıyor.

Açık ve heyecan verici oyun epeyce gol bekleniyor. Her iki takım da hızlı bir tempo oynamak istiyorum, ama Beşiktaş, biraz daha ivme bu kez özellikle evde oynarken neden gibi görünüyor. Kasımpaşa yolda güçlü değil ve ana açık bir oyunda üstünlük olmalıdır.