Türkiye Macaristan Maçı Canlı izle 26 Mart 2013



Türkler dört oyun Andorra yerleştirilen alt karşı fikstür önce açılış sadece üç puan toplayıp, D grubu için bir hayal kırıklığı başlangıç ​​yaptı.

  Türkiye balıklardır Andorra karşı puan için çok çalıştı, ama onlar işi Selçuk İnan ve Byrak Yılmaz'ın ilk yarısında gol sayesinde bitti.

  Abdullah Avcı tarafı şimdi sendeleyen Dünya Kupası eleme alevlendirmek amacıyla Macaristan ev sahipliği yapacak, Türkiye'de Instanbul bir galibiyet ile ikinci sırada yer için savaşta geri almak için şansı var.

  Türkiye'de önceki ev oyun üzerinde sıkı bir Rumen savunma yıkmak için koyamadık ve geri Ekim ayında oynanan bir maçta 0-1 kaybetmek için bir karşı saldırı üzerine şaşırdık. Gibi bir sonuç 2014 Dünya Kupası ulaşmak için umutlarını bir son koyabilirsiniz.

Macaristan


  Macaristan ve onları ikinci yarışmacı ve rakipleri Romanya arasında biraz mesafe koymak için iyi bir fırsat vardı, ama onlar iki kurşun alarak rağmen puan almak koyamadık.

  Yedek Alexandru Chipciu Macaristan konaklardan kötü defansif oyun sonrasında Romanya için bir nokta kurtarmak için bir katma zamanı amacı ile zafer yalanladı.

  Macaristan maçı kapalı kapılar ardında oynandı gerçeği ile daha iyi başa, ama bir kez daha kendi savunma belirsizlik pahalı olduğunu kanıtladı. Egervari tarafı oyun sırasında sık sık Romanya'nın savunma hasarı oluşturmak başardı olsa ne cesaret verici.

 Macarlar Andorra ve Estonya karşısında olanları sonra yol üzerinde üst üste üçüncü galibiyetini amacıyla Türkiye'ye seyahat edecek, ancak İstanbul'da Şükrü Saracoğlu oynayarak onların önceki çatışmalar gibi bir şey olacak.