Schalke 04 - Galatasaray Maçı Canlı İzle 12 Mart 2013

Almanya Bundesliga yan Schalke 04 Galatasaray'a karşı ilk ayağında 1-1in Türkiye sona erdikten sonra artık kenar tutar. Onlar Şampiyonlar Ligi'nde kendi taraftarlarının bu sezon önünde asla yitirmedim, çünkü istatistiklere geçmesi Alman tarafı ağır vardır.

 
İlginçtir, Schalke Borussia Dotrmund ve Juventus bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yenilmedi sadece üç takımlarından biri.

 
Sadece iki kez Schalke üzerinden bunlar 2007/08 ve 2010/11 sonrasında üçüncü kez de Schalke Şampiyonlar Ligi eleme aşamaları ulaştı içeri oynamıştır UEFA yarışmalarına, son 16 ev maçları, evinde kaybetti. İki kere, en az çeyrek finale çıkmayı başardı.

 
Bu arada, Schalke güven onlar üç galibiyet ve iki beraberlik Türk muhalefet karşı yenilmedi bilerek geliyor olacak. Ama ne beni ilgilendiren Schalke dört kez toplam bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en çok oyun çizilmiş olmasıdır. Biz emin olabilirsiniz bir şey Schalke Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon gol başarısız asla bu maçta geliyor gol olacak olmasıdır.

 
Ancak, ev tarafı Klaas-Jan Huntelaar, Ruhr derbisinde Cumartesi onun sol diz yaralandı golcü hizmetleri özleyeceğim ve birkaç hafta özleyeceğim. Ve ev yan yorulmaz olmaz
 
İstanbul'da da ekolayzır attı ama orta saha Jermaine Jones, kendisi rezervasyonu ve ikinci ayağı için askıya aldık. Ve başka bir forvet, Ciprian Marica, ayrıca üzerinden bir diz yaralanması ile Schalke sadece 16 maçta bir gol var Teemu Pukki ile gitmek olasıdır.

 
Ancak, geçen sezon Şampiyonlar Chelsea Ocak imza Didier Drogba Ligi galibi yanı sıra Inter Wesley Sneijder, onlar zaten bu kampanya şimdiye kadar Avrupa'da kendi seyahatlerinizde iki kez kazanmış olduğu gerçeğinden güven alabilir edecek Galatasaray,. Bu galibiyet Cluj ve Braga pahasına geldi. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde son 11 deplasman maçında temiz bir sayfa tutmak için başarısız olmuş gibi Ama onların seyahatlerinizde iyi savunma yok.
Ve Galatasaray tarafında Drogba olmasına rağmen yedi Şampiyonlar Ligi maçında sadece sekiz gol bu sezon, yine onlar hedeflerine ulaşmak için buraya mücadele verebilecek rekabet kalan 16 takım arasında en düşük, attı olduğunu göz önüne alırsak.

 
Galatasaray geçen hafta Türk liginde Genclerbirgli Ankara'ya karşı 1-0 ev yenilgi Nihayet, Schalke Borussia Dortmund karşısında 2-1 galibiyet ile takviye Salı günkü maç