Karabükspor-Kayserispor Maçı Canlı İzle

Karabükspor önemli devamsızlığı olan ve en önemli devamsız 12 gol bu sezon skor vardır askıya forvet Emenike olduğunu. Ayrıca Karabükspor geçen sezon Süper Lig'e terfi kazandı ana adamdı. Ayrıca Tozo ve Cernat ekibinin verimliliğini çok düşük olacağı anlamına gelir yaralandı.

Diğer tarafta Kayserispor hakkında çok sıcaktır. Geçen hafta İstanbul Belediyespor karşısında 3-2 kazandı ve çok iddialı baktım.Ekibi ilk 2 de bazı spot alabilirsiniz ve kış transfer penceresinde önemli transferler yaptık bu yüzden inanıyor.Yeni imzalardan Wolfsburg, Halmstad'dan ikinci PSV ve Emir Kujovic gelen Nordin Amrabat gelen Karim Ziani vardır.Son maçında ise Amrabat bir gol attı ve o doğru bir seçim olduğunu göstermiştir.

Kayserispor kalecisi Suleymanou Hamidou yaralandı ama onun yerine Volkan Babacan kötü bir değildir. O Fenerbahçe geçen sezon 2 seçim kaleci olmak için kullanılır. Ayrıca, sakat futbolcular Önder Turacı ve Andre Moritz takımda dönecek.

Bu oyun için Beşiktaş yaralı Ersan, Guti ve gk Cenk olmadan olacak. 2. kaleci Hakan kendine güveni olmadığı için Cenk yokluğunda önemlidir