Galatasaray - Real Madrid maçını canlı izle 3 Nisan 2013

Galatasaray sekiz Şampiyonlar Ligi çeyrek finalistleri ve Real Madrid ile kravat ilk maçında Çarşamba günü Bernabeu içerisinde yer almaktadır yabancılar vardır.


Real Madrid bu kupayı ve burada bir gişeleri bu yarışma olacak hissediyorum taraflı sadece nasıl göstermektedir mevcuttur yarı finallerine fiyatlarla bakışta kaldırmaya bahis kazananına ikinci sık bulunmaktadır. Gerçekte Gerçek bir önceki turda Manchester United uğurlamak için yeşil ovmak gerektiği gibi burada olmak şanslıyız. Onlar ilk ayağı burada 1-1 düzenlenen ve İngiliz kulübü için tartışmalı bir kırmızı kart 2-1 galibiyetle arkasından gelmesi için kapıyı açtı Manchester ikinci en iyi idi. Onlar Dortmund gibi koşucular kadar bitirme, kolayca yeterli eleme yoluyla geldi rağmen, Real Avrupa'da temiz bir sayfa ev veya uzakta bu sezon tutmak için henüz. Onların tek yenilgi Dortmund 2-1 geldi ve onlar diğer grup aşamasında maçlar Manchester City 3-2 ve Ajax 4-1 yenerek yanı sıra burada Alman tarafı ile 2-2 çekti. İspanyol şampiyonluk yarışında Barcelona kontrol sıkıca ve iken Gerçek hala var kampanyanın sonunda bekliyoruz Atletico Del Rey Final Cope, kendi kaynaklarının her ons bu yana ilk kez bu yarışmayı kazanarak yönlendirilecektir 2002.

Galatasaray bakan mamut görev arkalarında tutkulu, genellikle düşmanca bir kalabalık ile büyük bir avuç olabilir İstanbul'da dönüş bacak için dokunaklı bir mesafe Gerçek tutmaktır. Schalke ile oynadığı son 16 kravat ikinci ayağı bir 3-2 kazanmak toplamda 4-3 ile onları gördüm ve onlar da Cluj (3-1) ve grup aşamasında Braga (2-1) evden kazandı. Onlar Old Trafford, bu sezon puan için başarısız olduğu tek Avrupa gezisi de Manchester United 1-0 mağlup oldu ilki, ilk iki grup maçları kaybetmiş verilen hak iyiydin. Avrupa'da gerçek bir gitmek var Galatasaray'ın niyet işareti Drogba ve Sneijder ve seviyor alındı ​​zaman transfer penceresi geldi, onlar şu anda kendi iç lig top ama bu uzak ve uzakta Açıkçası sezon onların en büyük testidir.