Akhisar Belediyesi - Sivasspor Maçını Canlı İzle 17 Mart 2013

Akhisar Belediye masada onların performansını çabalarını yansıtıyor olamaz. 2 maç bekliyoruz, onlar sezonun ikinci yarısında tüm maçlarda ağları vurmak başardı. Ve gol şansını yaratma sorunum yok. Yaşına rağmen, Yunan golcü Gekas gol şekillerde harika şeyler yapıyor. Gelecek sezon için bölüm içinde kalmak için 6 noktaya boşluk vardır. Dolayısıyla mutlak galibiyet için oynayacak. Ama sezon başından bu yana maçlarını sadece 1 galibiyet kayıt olabilir.Kadro hiçbir askıya oynatıcı bulunmaktadır. Ancak Bikoko ve Sani gibi ileticiler sakatlıkları devam ediyor. Ama bu Gekas yeterince ağları vurmak için daha fazla gibi bir sorun olduğunu sanmıyorum.

  Geçen hafta sonu Yeme Sivasspor tehlikeli bölgeden uzakta olması için yardımcı oldu. Ama onlar bölünme kalmak garanti diyemeyiz. Ayrıca diğer takımlar uyku değildir. Ve yarışma Türkiye Süper Ligi bu sezon çok ilginç. Ben baş antrenör Rıza Çalımbay, en azından bir puan almak için mutlu olacak inanıyorum ama onun kadro 90 dakika savunmak için uygun değildir. Ve suç doğrultusunda çok etkili oyuncular var.Kadro hiçbir askıya oyuncu yoktur ama bazı yaralanmalar vardır. Defans Murat Akça (10 maçı) ve yedek kaleci Senecky (1 maç) yaralandı. Orta saha Cerny (3 maç), orta saha oyuncusu Grosicki (25 maç, 3 gol), defans Ümit Kurt (7 maç) şüpheli.


Akhisar Belediye bu maçı kazanmak için çok iyi onları yapacağız ve onlar bu ve Sivasspor Erman, Eneramo ve Aatif gibi çok önemli bir hücum oyuncuları var ulaşmak için hedefler gerekir. Oranlar Over 2.5 yatırım için çok uygundur.