Trabzonspor - Gençlerbirliği Maçı Canlı izle 27 Nisan 2013

Gençlerbirligi vs Trabzonspor

Türk Süper Lig son gününde, bize para önemli miktarda bu sezon yapmak için bu lig teşekkür etmek bir daha opprtunity var. Onbirinci yerleştirilmiş fincan finalist Gençlerbirliği 2. yerleştirilen fincan kazanan Trabzonspor ev sahipliği yapacak.

Her iki takım bu maç için isteksiz olacaktır. Trabzon 4-2 ile Galatasaray'a karşı kendi sahalarında bir dipsiz yenilgi ile geçen hafta şampiyonluk yarışında kaybetti. Bu onların inanılmaz 11 maç vadede kazanma sonu oldu. Şimdi lider Fenerbahçe kapalı 5 puan ve burada kanıtlamak için bir şey yok. Trabzon ile ilgili önemli bir haber: onlar 8 önemli oyuncuları olmadan olacak. Sommers ve Fatih Tekke dışında hala. Ayrıca, Romaschenko, Hasan Üçüncü, İbrahim Ege, Tayfun, Mehmet Yılmaz ve Gökdeniz tüm dışarı yaralı vardır. Ben rahat Mehmet Yılmaz, Fatih Tekke ve Gökdeniz? Yarısı anlamına doğrulayabilirim?? Bu ekibin. Bunlar olmadan Trabzon ligde 2. asla.

Gençlerbirliği 3-0 geçen hafta sonu ile İstanbulspor karşı son maçı kaybetti. Bu kendi Yöneticisi Ersun Yanal son maç olacak. Yani bu daha iyi sözleşmeler ve aslında oluşturulan birçok genç yapma fırsatı verdik kendi Yöneticisi teşekkür etmek oyunculardan iyi bir fırsattır. Onlar kesinlikle bir galibiyetle son maç sonuna kadar motivasyon olacaktır. Bu maç için onların ana forvet Youla olmadan olacak ama bir sonraki sezon için Beşiktaş ile transfer görüşmeleri vardır Veysel ile elde edilebilir.

2. 30 güzel bir değerdir ve adil tek olmalı ve 1 olacaktır. 80. Yani bu Son turun karlı bir bahis gibi görünüyor.