Kasımpaşa - Eskişehirspor BB Maçı canlı izle 28 Nisan 2013

Kasımpaşa v Eskişehirspor TUR-SUPER LIG için 28/04/2013 tarihinde yapılacak.

Oyun teorisi bir derbi oldu çünkü Eskişehirspor, 0-3 skoru, şaşırtıcı bir sonuç ile Trabzonspor uzağa kazandı. Eskişehirspor 90 dakika civarında çok daha iyi oldu ve son bir çaba için biraz daha dikkatli olsaydı Eskişehir fazla gol olabilir süre ref yanlış iki normal hedefleri iptal ederken sonucu, mükemmel adil.

Onlar şimdi büyük bir kayıt var burada, eve döner ve bu sezon kendi ana silah ve bazı şaşırtıcı oyunlar oynadı ve kolay, onlar orta ve saldırıda bu sezon çok iyi oyuncular sayesinde attı nerede.

Takımda atmosfer mükemmel ve oyuncuların moral son sonuçları sonra çok iyi geldi. Yönetim basına tek resmi ifadedir, kim takımın hedefi Avrupa kulüp yarışmalarında kurmak olduğunu bildirdi, ve takim Kasımpaşa karşı oyunu kazanmak için her şeyi gerekli olduğunu vurguladı. Herhangi bir yaralanma veya süspansiyonlar olduğu gibi Eskişehirspor tam gücü ile kaplı olacaktır.

Kasımpaşa, onlar sahip olan bir oyunda, Orduspor geçen hafta sonu karşı evde oyun 1-1 berabere çeşitli fırsatlar yarattı ama hedefleri kaçırdı. Oyunun görüntü sürekli saldıran ve savunma duvar kırmak için çalışan bir ekip olduğu için onlar, sonuç tarafından haksızlık edildi.

Ancak, herkes yavaş yavaş ince bir liste ile bir ekip olmasına rağmen, bazı popülerlik kazanıyor ve aslında yeni bir takım olarak, kendi takım şimdiye kadar mutlu. En azından İstanbul'da onlar güçlü. Antrenör Shota Arveladze Eskişehirspor büyük bir hücum hattı ile çok güçlü bir takım olduğunu vurguladı, ve bir çok ağır skorla mağlup olabilir onlar, bugün çok dikkatli olmalıdır, o bu oyun korkuyor belirten. Kasımpaşa çok dolu kaplı olacaktır.

Şu anda Eskişehirspor durdurulamaz ve çok iyi bir ivme olduğunu. Her şey bir ev var kazanmak gösterir.