Eskişehirspor - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle 17 Nisan 2013

Eskişehirspor ve Fenerbahçe arasındaki Türk Kupası yarı final serisinin ilk maçında. Pazar günü, Fenerbahçe bir Türk Süper lig maç oldu Eskişehirspor (1-0) karşı kazandı.


Türk Kupası Avrupa Ligi bileti almak için Eskişehirspor için çok önemlidir.


Eskişehir gerçekten iyi hücum oyuncuları vardır. Onlar Pazar günü puan çok şansı kaçırdı. Bu kez, kendi taraftarların desteği ile, onlar emin için atar.


Çünkü Türk ligi ve Avrupa Ligi çok çok daha önemli Öte yandan, Fenerbahçe bazı oyuncular duracaktır. Ancak, Milos Krasic, Miroslav Stoch, Semih Şentürk, Salih Ucan gibi Eskişehir karşı oynayacak gerçekten iyi hücum yedek oyuncular var. Ben Fenerbahçe de atar düşünüyorum.


Fenerbahçe den Eskişehir ve Emre Belozoglu (MC) den Rodrigo Tello (MC) sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Evde hata yapmak Bursaspor ile ve son ve her hata için bu iki takım arasında savaş Ligi.Interesting Türkiye Super 2 puan daha fazla artık Trabzonspor kurşun ile 00:00 bitmiş punished.First Bu turda Fenerbahçe üzerinde ziyaret oynayacak olacak bir o kadar zor rakip Eskisehirspor.Trabzonspor tomorow Galatasaray ziyaret etti ve onlar emin orada puan kaybedebilir, ama önce Fenerbahçe işlerini ve şu bu ziyaret sadece zafer bitirmek için ihtiyaç vardır oynadı.

Ben Eskişehirspor iyi savunma ile evde 7-4-2 oynanan bir sabit ekip olduğunu biliyorum, ama büyük şeklinde artı Lugano ve Şentürk, Dia meydan okuma olacak olan Türkiye Süper Ligi today.Alex ve Niang en iyi saldırı karşı oynayacak ev sahibi takım bugün onları durdurmak nasıl görmek için.