Trabzon Orduspor Maçı Canlı İzle Süper Lig 12 Nisan 2013

Trabzonspor ve Orduspor.This üzerinde takım arasında Türkiye Süper Ligi maç kötü sonuçlarla keeped home.Their ekibi kazanmak için Trabzonspor için bir çok imprtant maç ve şu anda onlar difference.The 21 sayı toplandığından ve 20:20 hedefleri ile 11. konumuna düştü rakibi bugün çok hasta almak i think.Orduspor bir 4-5-7 istatistikleri ile takımı ama gerçekten kötü lossing çalışma olup 17 points.At ev Trabzonspor ile 14. konumuna düştü bugün kazanmak için her şeyi yapacağız bu bahis için çok iyi kendi Bu maçta takımı.Overachieving Orduspor underachieving Trabzonspor'un ev sahipliği yapacak. Orduspor liderleri Galatasaray kovalıyor ve onlar bu fikstür kazanırsan onların puan eşitleyecektir. Trabzonspor onların kötü şeklinde bir çıkış yolu bulmaya çalışıyor. Geçen hafta evde 0-1 ile Bursaspor kaybettik.

Trabzonspor'un defans oyuncusu Mustafa Yumlu Giray Kaçar tarafından askıya alınır ve yenisiyle değiştirilir. Ayrıca saldırganın Marek Sapara yaralandı. Orduspor Uğur İnceman At süspansiyon geri döndü ve Emre Güngör geri yaralanma olduğunu. Dolayısıyla yöneticisi Mehmet Özdilek kullanılabilir tam kadro vardır.

 Orduspor büyük atacking hattı vardır. Onlar 4-2-3-1 gibi oynamak ve ön kadar yetenekli oyuncular Tita, Aisatti, İshak ve Diarra mükemmel bir iş yapıyorsun. Onlar Fenerbahçe karşısında mükemmel oynadı ve İstanbul'da 3-1 onları yenmek başardı.