Besiktas – Antalyaspor maçını canlı izle 15 Nisan 2013

Beşiktaş v Antalyaspor TUR-SUPER LIG.En için 15/04/2013 tarihinde yapılacak
Beşiktaş vs Antalyaspor
TÜRKİYE (TUR-SUPER LIG)
15/04/2013, 20: 00 (GTM +2) Tarih Maç
Oyun hafta: 29
Beşiktaş Süper Lig'de en iyi oyun takımlarından biri şimdiye kadar. Özellikle saldırıda fırsatları büyük miktarda ve puan için herhangi bir sorun vardır. Quaresma ve Guti ekip büyük bir fark yarattı ve onları izlemek için bir zevk.

Ama, ben savunma hattı için aynı kelimeleri söyleyemem. Savunma her zaman Schuster taktik tarzı ikinci sırada kalır. Onlar geçen hafta sonu Fenerbahçe unbeliavable şansı verdi ve Kadıköy'den bir noktaya almak şanslıyız.

Sezon için korkunç bir başlangıç ​​yaptıktan sonra, Antalya sırasıyla Manisa ve Kayserispor karşı 2 galibiyet var. Savunma hala sefil rağmen, saldırı ve özellikle Necati Ateş ile şimdi skor yetenekli geliştirilmiş. O Beşiktaş tarafına karşı ortağı Tita veya Djehoua geniş alanlar yarın bulmak mümkün olacak. Beşiktaş hosting Antalyaspor.

Onlar Antalya'da fincan oyunu son hafta ortası oynanan ve Beşiktaş kolay 0-2 kazandı. Onlar daha sonraki hafta ortası, ikinci bacak oynayacak ve bu maçlar arasında onlar da lig maçında da karşı karşıya.

Beşiktaş ligde puan kaybetme hakkında bir lüksümüz yok. Ekibi ve antrenör yüksek basınç. Onların savunma hala titrek. Düzenli defans Zapo askıya alınır. Bobo fincan Antalyaspor karşısında iki gol attı. O yanıyor.

Antalyaspor çok fincan bakım Yüklü. Onların esas hedef süper ligde kalıyor. Onlar en az 1 puan için mücadele edecek.

 Burada yakın bir oyun bekliyoruz Yüklü.