Trabzonspor-Kayserispor Maçı canli izle 4 Mayıs 2013

Kayserispor vs Trabzonspor

Yeni terfi tarafı Kayserispor Trabzonspor kadar son yıllarda koşucu ev sahipliği yapacak. Kayserispor Erciyesspor olarak terfi ama şehrin adı ile şehir temsil isimlerini açık? Kayseri?.

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi elemeleri 3. tura başardı. Onlar Letonya yan Skonto Riga ortadan kaldırmıştır. Ilk ayağı onlar 1-1 ile çekti ve 3-0 ile rakibi çöp başardı. I Riga +1 ½ ah aldı Burası benim için beklenmedik oldu. Her ikisi de maçları için 2 savunucuları ile oynamıştır. Onlar stoper Erdinç ve geri Volkan bıraktı. Şimdi en iyi defans oyuncusu Tolga yaralı var ve bu üç düzenli savunucuları olmadan olacak anlamına gelir. Ayrıca bir sonraki hafta ortası Kiev Dinamo oynamak ve şampiyonlar ligi gibi çok daha önemli onlar için olacak, bazı oyuncular dinlenmek için onlar için bir olasılık var.

Kayserispor sadece lig terfi ve transfer bir çift yaptı. Onlar iyi kaleci Metin Aktaş, eski Sebatspor ve Trabzonspor oyuncu var. Iyi bir orta saha ile birlikte iki kaliteli forvet, Malatyaspor Fazli, yeniden Malatyaspor gelen İstanbulspor ve İsrail ve Mithat Balili. En son tarnsfer Ganalı eski Gaziantepspor ve Fenerbahçe oyuncusu Samuel Johnson. Ben çok iyi bir ekibimiz var ve kesinlikle en iyi vermek ve kendi toprak kendi Sezon Açılışı az çaba olacağını düşünüyorum. Ayrıca Kayseri şehir Süper Lig futbol için çok ve i stadyum satıldı eminim.