Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle 12.05.2013

Yılın Türk derbi. Yani pitty onun sadece iki kez bir yıl. Fenerbahçe-Galatasaray oyunları her zaman Türk futbolunda yılın en büyük olayı olmuştur ve son derece öngörülemeyen olmuştur. Biz geçmiş yıllarda çok mantıksız puanları gördük. Favori takım daha önce birçok kez surprized ve herkes koşullar ne olursa olsun bu özel oyunda hiçbir favori olduğunu kabul edilmişti. Bu kez durum biraz farklı ve Fenerbahçe geri çok cazip teklif oran ile karşılaştırarak olduğuna inanıyorum. Ben sadık bir Fenerbahçe fanatiğiyim olarak benim önizleme ile duygusal olmamaya çalışacağız.

Bu yıl Galatasaray için bir kabus olmuştur. Onlar fincan dışarı çaldı ve ligde gerisinde ve her yıl başlığı iddialı rağmen bu yıl sadece bir UEFA nokta peşinde var. Kulüp mali sorunları var ve iyi transferler gelemedi ve TSL başlığın diminisihng umutları ile kış tatilinde, onlar suqad 4 yaşlı oyuncular kaldırıldı ve bir daha iyi bir takım için temel bulma umuduyla için genç oyuncular ile gitmeye karar verdi Önümüzdeki yıllarda. Türk ligde geride olmak, UEFA kupasını oyuncular için tek iddialı olmuştur. Onlar Villareal geçen Perşembe günü ile 2-2 berabere oynadı ve Fenerbahçe maçtan sonra önümüzdeki hafta ikinci ayağı oynayacak. Bu oyun Galatasaray için önemli olan iki UEFA oyunlar arasında schuleded olduğu Fenerbahçe için bir avantajdır.

Biz teknik tarafı bakarsanız, Fenerbahçe daha az zayıf yönleri vardır ve takim ikinci yarısında bir birim olarak gerçekleştiriyor ve iyi sonuçlar elde edilmiştir. Stadyum avantaj ve takım güven Fenerbahçe mi?? En büyük plusess. Ben Galatasaray için iki büyük sorunları bölümüne bakın. Nobre onun hızını, konsantrasyon ve hız ile savunma büyük baskı. Galata savunma merkezinde oyun Nobre karşı bazı topları kaybedebilirsiniz ki genç bir oyuncu? S basınç ve Fenerbahçe için kolay gol fırsatları yaratmak. Van Hoijdonk, Nobre, Tuncay ve Ümit Ozat ikişer ikişer üzerinde olanlar ve üç iki çok iyi birleştirir. Galatasaray bu tür saldırılara savunma kötü olmuştur. Saldırmak için dışarı zaman onlar da konumlandırma sorunları var.

Galatasaray? Bu oyunda s tek şansı sağcı olabilir. Sabri ve Prates Fenerbahçe wholes yaratabilir? S kendi sol arkasında tatlı yerinde. Mahmut Hanefi genç ve inexperinced olduğunu. O saldırgan oyun hakkında daha fazla konsantre olunmuştur olarak Tuncay yeterli ona yardımcı olmuyor. Oynadığı ise Galatasaray için diğer saldıran silah Hakan Şükür olacak. O iyi bir bölgesel yeteneği ile deneyimli forvet ve iyi takım arkadaşları yardımcı olabilir. Fenerbahçe savunma bu tür ileri işaretleme çok iyi değil.

Duran Toplar her iki takım frikik ve köşeler çok etkili olduğu gibi bu oyun için anahtar olacaktır. Ama bütün veriler Galatasaray bakarak? S kötü savunma gereken son derece yaratıcı Fenerbahçe suç karşı daraltmak.

 Ben oyunlar bu tür zihinsel faktörler çok önemli olduğuna inanıyoruz. Onlar 6-0 kaybetti nerede Galatasaray oyuncu Şükrü Saraçoğlu stadyumunda aşağı oynama hissediyorum gerekir! geçen yıl. Oyun için bilet kaç gün önce dışarı satıldı. 60. Diğer Nerval faktörlerin üstünde 000 kişi Fener için oyunu daha kolay yapmak gerekir. Bu Galatasaray bu oyundan bir nokta aldı bir çok irratioanl olacaktır. Tüm hislerimi başka türlü söylüyorlar. Herkese bol!


Türk Lig Maçı Canlı İzle