Bursaspor-Orduspor Maçı Canlı İzle 4 Mayis 2013

04 Orduspor vs Bursaspor canlı maç Mayıs, 2013.It bve maçı canlı izlemek için istekli taraftarların tüm Türk süper league.almost bir maç agreat olacaktır.

Bursaspor ise Trabzonspor 2-1 kaybetti, maç zor oyundan anlamlı bir şey sonuçlandırmak için böyle kötü hava koşullarında oynandı. Kısa geçiş set-adet kazandı en çok etkili olan ekip, zor topu ile çalışan, imkansız yakındı.

Orduspor ligler en inform takımlarından biri, Hector Cuper rahat bir orta masa konumuna küme düşme eşiğine gelen bir kulüp kurtarmak, bu kadar kısa bir sürede büyük bir iş çıkarmış. Karadeniz kulübü ancak kağıt üzerinde küçük bir zaman ekip olabilir, aslında derinlik ve kalite bir sürü var.

Bursaspor
Bursaspor (4-3-3): Carson, Hakan, İbrahim, Stepanov, Mehmet Sak, Sestak, Adem, N'Diaye, Ozan, Batalla, Pinto

Son Formu: LLDWL

Orduspor
Orduspor (4-4-2): Elmas, Yalçın, Hakan, Ali, Culio, Stancu, Garcia, Abdülkadir, Periane, Selçuk, Abdurrahman

Son Formu: WLWWW
Bursaspor ise Pinto ile forvet krizi çözmek için bir yol gitti bakmak, Ertugrul Saglam en iyi taktisyen ve kolayca onu outfox olabilir Cuper ve seviyor değil. Orduspor gerçekten bu oyun için göz ardı ediliyor, üst üste üç maç kazandı ve güven dolu var.

Orduspor +1 (Asya handikap) tahmin

Bursa Türkiye'de katı takımlarından biri ve ben onların tarzı çok seviyorum. Neyse nedeniyle birçok takım çizer fenerbache ve son euro bilet daha 5 puan daha az, yerleştirilir 8 edilir. Takım sağlam bir savunma gösteren, sadece 1, son son 12 resmi maç kaybetti. Bursa bugün mevcut kadrosu olacaktır.


Orduspor Kaş, Sabih, Baral ve Baross özleyeceğim.Takım galibiyet wtihout 5 maçını olduğu gibi onları 4 kaybetme, son zamanlarda gerçekten kötü çalışma yaşıyorsanız. Onlar Türkiye'nin en kötü gezginler biri olan ve evden (7 maç) bu sezon kazanmak olmadan takımı hala.