İstanbul BB Fenerbahçe Maçı Canlı izle

İstanbul BB v Fenerbahçe 2013/05/05 forIstanbul BB planlanan Tehlikeli bölgede doğru ve en az Gaziantepspor ev sahipliği yapacak bugünkü maçta berabere ihtiyaç vardır. Geçen hafta sonu bir çok uzun süre skoru 0-0 tutmak mümkün ama onlar 82. dakikada hedefi önlemek ve 1-0 Elazığspor kaybetti olamazdı. Şimdi Türkiye Süper Lig tablosunda 15. pozisyonda 33 puan var. İstanbul BB en büyük sorunu Fenerbahçe için onların en önemli forvet Webo devri oldu. O gitti çünkü onlar hedefi şekillerde ifade edilmektedir.Sezonun ikinci yarısında sadece 2 maçı kazanabilirsiniz.


Gaziantepspor Kayserispor evde kaybetti ve mevcut noktaları 36 bulunmaktadır. Onlar İstanbul BB biraz daha rahat. Ben baş antrenör Bülent Uygun'un çok olumlu bir baş antrenör olduğunu biliyorum ama gol şansını organize başarısız onlar Kayserispor karşı futbol ile hayal kırıklığına uğrattı. Bu da biraz rahat olan oyuncuların belirtisi olabilir. Konveyörler Cenk (27 maç 8 gol) askıya ve Muhammed (5 maç 2 gol) yaralandı edilir. Defans Ekrem (20 maç 2 gol) yaralandı. Orta Saha Yasin (12 maç) ve Wilton (1 maç 1 gol) yaralandı.

Bu ev sahibi takım için çok önemli bir maç. Onlar suç doğrultusunda sorunları var ama ciddi eksiklerimiz var olmayan ve evde. Gaziantepspor kritik eksiklerimiz var ve tabloda onların durumu çok daha iyi biraz. İstanbul BB daha motive. İstanbul BB Bahis