Bursaspor – Eskişehirspor Maçı Canlı izle 12.05.2013

Uzun süre Bursaspor son olarak üst için oynayan ve yeterli özgüven var sonra. 
Onlar son olarak evde güçlü Galatasaray yendi ve şimdi en iyi yer arıyor. Krita hala kayıp.
Eskişehirspor geç amacı ile son olarak kötü Kocaelispor karşı ilk 3 puan aldı. Hala bazı stil sorunları var.
Eskişehirspor yönetim kurulu ve supportors mevcut personel hakkında biraz sinir vardır. Ben de kendi çalışanlarına bu basınç hissi olduğunu düşünüyorum.
Eskişehir için geçen hafta sonu Bursa çok. O zaten gelecek sezon Europa League için ekibi garanti olarak Ertuğrul Bursa'nın antrenörü dönüş yaptı. Onun tek hedefi finalde Fenerbahçe yendi ve Türk Kupası kupa kaldırmak için. Geçen hafta sonu, kadroya Bursa inşa edildi, orta saha ve hücum zayıf ve zayıftı. İkinci yarıda Batalla girdi ve Bursa yaşamın bazı belirtileri göstermeye başladı. Pinto (bursa forvet) olsaydı, işler çok farklı olabilirdi. Eskişehir çok erken bir galibiyet gerektiği gibi maç hakim. Ve Bursa Köşe vuruşundan ilk golü kabul etti. Bangura (Bursa) 15 dakika mola önce 1-1 yaptı ama kaçırmış olabilir. Bursa ikinci yarısında eşitlemek çalıştı ve de bazı şansını yarattı. Eskişehir bir kez daha maç hakim ve Bursa saldırıları kesti. Bursa, son dakika içinde Peles hedefi önlemek ve onlar iyi oynamadı bu maçı kaybetti olamazdı. Serdar Aziz (asma), Michael Basser (şüpheli), Stanislav Sestak (şüpheli). Batalla ve Pinto, gol şansını yaratmada ilk 2 önemli oyuncu bir soru işareti vardır. Orada bir dönme olasılığı ve bu olursa bu oyuncular oynayabilir olmayabilir ve kesinlikle suç gücünü zayıflatacaktır.
Eskişehir 3 puan toplayarak ancak futbol özellikle zayıf takımı ile çok umursamadı Bursa ekibine ikna değildi tarafından geçen hafta sonu iyi yaptı. Eskişehir oyuncu arzusu gösterdi ama kaliteli göstermemiştir. Ayrıca Bursa rotasyon olduğu gibi şanslıyız. Bu onlar için bir avantaj oldu. Ayrıca Bangura (Bursa) önemli bir fırsat kaçırdı ve ilk yarısında maç eşitlemek olabilir. Ikinci yarısı Batalla (2 girdi. Yarısı) oluşturulan iyi saldırı kuruluşları gibi savunma ciddi tehlikeler vardı. Ev sahibi avantajı olan onlar örtbas ve Pele amacı ile oyun 2-0 adını verdi. Bu Avrupa Ligi yeterlilik giden yolda önemli bir galibiyet oldu. Kamara şüphelidir ama o bu maç için uygun olabilir inanmıyorum. Volkan Yaman yine kayıp. Serdar ve Sezgin diğer eksikleri vardır. Hürriyet uygun ama o oynayabilir eğer emin değil. O değiştirilemez Fakat tüm bu absents analiz ettiğimizde Kamara en ciddi. 
Bursa yakın zamanda çok olumlu bir futbol oynuyor. Pinto (yeni forvet) ve Batalla iyi bir iş yapıyoruz. Onlar ev sahibi avantajı ile oynayacak. Ama onlar savunma bir sorun var olduğu bir gerçektir. Geçen 8 lig maçında hedef veya Yenilen goller. Onlar Avrupa Ligi garanti olarak ve konsantrasyon yeterli değildir. Serdar kayıp ve Sestak ile Basser şüpheli.
Eskişehir şimdiye kadar grubunda gevşek vermedi. Onlar Avrupa Ligi hedef. Hiçbir amacı olan bir takıma karşı oynayacak. Ve geçen hafta sonu evde onları yenmek için başardı. Ama son 5 deplasmanda lig maçında sadece 1 kazandı. Kamara, Serdar ve Volkan gibi absents bir handikap.
Yukarıdaki bilgiler söz sonra 1 seçimi için sopa olamaz. Bu maç çok zor olduğu için. Bursa rotasyona gidebilir ve daha sonra işler daha farklı olacaktır. Ve Eskişehir ağları isabet çok üretken bir takım değil. Ve beraberlik Eskişehir mutlu olabilir. Onlara güvenilir olsaydı onlar çok fazla ihtiyaç gibi kolayca Eskişehir kazanmak bahis olabilir. Ayrıca kadrosunda tutarsız.


Türk Lig Maçı Canlı İzle