GRE Score Select - Master programı, MBA, en iyi işletme okulları

Birçok işletme okulları artık Yale, Stanford, Pennsylvania Üniversitesi Wharton School, Harvard, vb Aşağıda dahil kendi MBA / EMBA programlarına, başvuru için GMAT alternatif olarak GRE (Graduate Record Sınavı) kabul eden bazı kabul için GRE Puanları kabul üst düzey ABD'li iş okulları:

Pennsylvania Wharton School, University - Tüm MBA başvuru başvuru alındığı tarihe dayalı, en fazla 5 yaşında bir Graduate Management Kabul Testi veya Graduate Record Examination gelen sonuçları sunmalıdır.

Harvard Business School (HBS) - HBS 2 +2 Programı başvuru sürecinin parçası olarak GMAT veya GRE ya kabul eder. Unofficial puanları uygulama sırasında kabul edilebilir, ancak başvuru okul (2 +2 Programı profesyonel iş deneyimi iki yıl oluşur HBS MBA Programı iki yıllık takip) sunulan kendi resmi puanı alması talep etmelidir.

İş New York Üniversitesi Stern School - Kabul Komitesi başvuru sürecinde, Kantitatif Sözel ve Analitik Yazma Değerlendirmesi (AWA veya AW) GMAT veya GRE bölümlerini dikkate alacaktır. Defadan fazla test almak isteyenler için, Kabul Komitesi en yüksek toplam puan sadece testi dikkate alacaktır.

İş Virginia Üniversitesi, Darden Okulu - Darden GMAT yerine bir GRE kabul edecektir. MBA başvuru doğrudan online başvuru içine puanları kendine bildirebilir. Başvuru sunulan, onlar okula resmi belgeler göndermeniz gerekir.

Yönetimi Northwestern Üniversitesi Kellogg School - Kellogg Bir Yıllık MBA için GRE, İki Yıl MBA ve MMM Programları kabul eder. MMM (Yönetim ve Üretim Programı Yüksek Lisans) Kellogg School ve Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Northwestern Üniversitesi McCormick Okulu tarafından sunulan bir çift lisans programıdır. Öğrenciler İşletme Kellogg gelen İdaresi ve McCormick Okulu Mühendislik Yönetimi Master Master elde edecektir.

California Los Angeles Üniversitesi - Graduate Management Kabul Testi veya Graduate Kayıt Sınav UCLA Executive MBA Programı için tüm adaylar için gereklidir ve başvuru beş yıl içinde bir defadan fazla test almış eğer yüksek puanı kullanılır.

Yönetim Yale School - Yale SOM olduğunu test almış adaylar için, yerine GRE puanları kabul veya GMAT puanları, ek olacaktır. Uygulamak için herhangi bir asgari puanı yoktur. İngilizce kendi derecesi veren kurumlarda öğretim ana dili değilse Ayrıca, başvuru, TOEFL, PTE Akademik veya IELTS puanı sunmalıdır.

İşletme Stanford Graduate School - Tüm MBA başvuru Graduate Management Admission Test almalıdır, ama Stanford da alternatif olarak GRE kabul edecektir. Stanford Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi için minimum puanları yok.