Dünyanın En İyi Hızlandırılmış M.B.A. Programları

Aşağıdaki hızlandırılmış MBA programları sunan en iyi işletme okulları arasında yer almaktadır:

Tennessee Knoxville (ABD) Üniversitesi - UT iş, hükümet ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar başarılı kariyer arayan potansiyeli yüksek bireyler için hızlandırılmış bir Full-Time MBA Programı sunuyor. Konsantrasyonları Business Analytics, Finans, Pazarlama, Tedarik Zinciri Yönetimi, vb Bu tam zamanlı Lisans İşletme programı bulunuyor ülkedeki en iyi biridir içerir. Şairler ve quantları sıralamasına göre, İşletme UT Koleji'nde full-time MBA programı ABD'de Top 100 İş Okulları arasında yer olmuştur.

Global Management Thunderbird School (US) - Thunderbird Full-time Hızlandırılmış MBA dersi gerçekten küresel bir odak sunar ve uluslararası ölçekte iş için bireylerin hazırlar. Okul tam zamanlı MBA programları yıllık dünya sıralamasında Financial Times tarafından Uluslararası İşletmecilik No 1 sıralanır ve US News & World Report dergisi tarafından "Uluslararası" MBA programı uzmanlık 1 numaralı iş okul olarak puan olmuştur .

ESADE (İspanya) - ESADE bir yıllık MBA Wall Street Journal'a göre, dünyada 6'ncı sırada ve Avrupa'da 4. edildi MBA sıralaması hızlandırdı. Öğrenci ve mezunlarının görüşü tamamen dayalı, WSJ sıralaması MBA kalite kendi algılamaları hakkında 2009 ve 2007 sınıfları yokladı. Ankette, ESADE katılımcı bir veya iki yıllık MBA seçeneği sunmak için ilk 10 içinde tek Avrupa okuludur.

Queensland Üniversitesi (Avustralya) - UQ Business School'da MBA Avustralya Graduate Management Association tarafından 5 yıldızlı rating aldı ve AFR BOSS Magazine tarafından Avustralya'da 2. sırada yer olmuştur. Okul tam zamanlı çalışmanın 12 ay içerir Hızlandırılmış MBA dahil öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için farklı MBA seçenekleri sunar.

York Üniversitesi (Kanada) - İş York Üniversitesi Schulich Okulu tam zamanlı, yarı zamanlı (akşam ve hafta sonu) ve hızlandırılmış MBA seçenekleri sunar. Bu Corporate Knights dergisi tarafından yapılan bir ulusal anket sonuçlarına göre kendi MBA programı için Kanada'da 1 numaralı sıralanır olmuştur.

Yönetim Bradford Üniversitesi (İngiltere) - Yönetim Okulu düzenli üst onun MBA programları dünya için iş okulları, yüksek lisans maaş artışları ve öğretim kalitesi karşısında değer için para bazıları arasında sıralanır. Onların kariyer dönüşümsel bir değişiklik yapmak ve işletmelerin en yüksek düzeyde yönetmek için beceri ve yeterlilikleri geliştirmek için arıyorlar deneyimli profesyoneller için bir Hızlandırılmış MBA programı sunmaktadır.