Asya'daki en iyi İş Okulları

Ardından Asya'da üst sıralarda yer alan işletme okulları şunlardır:

Nanyang Business School (Singapur) - NBS MBA programı dünyanın en iyi 35 ve Asya'nın en iyi 10 MBA programlarından biri olarak Financial Times tarafından seçildi. NBS MBA programı ayrıca mezunlara sunduğu kariyer geliştirme fırsatları ve başarılı iş yerleşimleri için Singapur No 1. sırada yer aldı.

Singapur Business School Ulusal Üniversitesi (Singapur) - NUS Business School tam zamanlı MBA programları kendi sıralamasında Economist Intelligence Unit tarafından Asya'nın en iyi 10 arasında yer olmuştur.

İşletme Hint Okulu (Hindistan) - FT tarafından MBA programı için 12. küresel sırada.

Yönetim Hint Enstitüsü, Ahmedabad (Hindistan) - IIMA Asya ve Avustralya en iyi işletme okulları Economist'in sıralamasında 12. sırada yer olmuştur. Aynı zamanda Yönetim sıralamasında Masters Financial Times tarafından 8. sırada yer aldı.

Hong Kong UST Business School (Çin) - Ekonomik Sorgulama Doğu Asya ekonomisi araştırmasında en üretken olarak HKUST sırada yer aldı. HKUST Business School da İş İdaresi programları full-time Yüksek Lisans sunan okulların Financial Times Top 50 listesinde yer alıyor.

Hong Kong Çin Üniversitesi (Çin) - Üniversite tanınmış iş dergisi Asya A.Ş. tarafından Doğu Asya No 1 sıralanır olmuştur

Hong Kong (Çin) Üniversitesi - HKU MBA Programı Economist tarafından dünyanın Asya ve 36. No.1 sıralanır olmuştur.

Yönetim Pekin Üniversitesi Guanghua Okulu (Çin) - Guanghua Part-time MBA Programı Forbes tarafından 1. seçildi.

Sungkyunkwan Üniversitesi SKK GSB (Güney Kore) - FT 2012 Global MBA sıralaması Asya'da dünya ve 10. Sungkyunkwan Üniversitesi SKK GSB 66th yerleştirilir.

Japonya Uluslararası Üniversitesi (IUJ) (Japonya) - Uluslararası Yönetim IUJ Enstitüsü Economist Intelligence Unit MBA sıralamasında dünyanın en iyi 100 sıralanır olmuştur.