Dünya MBA Programları Öğrenme En İyi Mesafe

Ardından dünyada MBA öğrenme iyi puan mesafe:

İş Warrington College, University of Florida (US) - UF MBA Programı Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından yayımlanan açılış uzaktan öğrenme sıralamasında dünyanın 1 numaralı sırada yer aldı. Hayır diğer kamu ABD'de okul ve tek özel, Top 10 listesinde yer aldı. Ayrıca, Florida çapında programlar arasında 14. de geliyor, MBA Programı sıralamasında Öğrenme ilk kez Financial Times Top 25 Mesafe çok iyi puan ve ABD okullar arasında 3. oldu.

IE Business School (İspanya) - Bu QS Uzaktan Online MBA Sıralaması, QS Intelligence Unit tarafından yapılan uluslararası bir ankette dünyanın 1 numaralı iş okul olarak seçildi. Sıralama ölçütleri şunlardır: mezunların istihdam, öğrenci profilleri, çeşitlilik düzeyleri, fakülte, akademik deneyim ve MBA programının uluslararası akreditasyon.

Warwick Business School (WBS) (İngiltere) - WBS Warwick Üniversitesi büyük akademik departmanı ve küresel işletme okulları üst yüzde biri olduğunu. Okulu Uzaktan Eğitim MBA programı Economist tarafından dünyada İngiltere ve 3. 1'inci puan olmuştur.

Curtin Üniversitesi (Avustralya) - Curtin Online MBA Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından açılış uzaktan öğrenme sıralamasına göre dünyanın Avustralya ve 4. 1 numaralı olarak seçildi.

Yönetim Audencia Okulu, Nantes (Fransa) - Audencia Nantes gibi bir Avrupa konsorsiyumu tarafından sunulan Euro * MBA programı, dünyanın en iyi 4. uzaktan eğitim programı (EIU) olarak puan olmuştur.

Henley Business School (UK) - Reading Üniversitesi Henley Business School'da üçlü akreditasyon ile dünyaca ünlü uluslararası iş okuludur: AMBA (MBA Derneği), EQUIS (Avrupa Kalite Geliştirme Sistemi) ve AACSB (Derneği Advance İşletme Collegiate Okulları). Henley Business School'da MBA programı öğrenme mesafe (EIU, 2008) İngiltere'de 2. ve dünyada 6. sırada yer aldı.

Global Management (ABD) Thunderbird School of - Thunderbird üst sırada uluslararası işletme okullarından biri olan ve The Economist tarafından dünyanın en iyi 5 uzaktan MBA programları arasında yer olmuştur.

Open University (İngiltere) - Open University Business School (OUBS), Avrupa'nın önde gelen işletme okulu ve MBA için prestijli EQUIS kalite Kitemark ve AMBA akreditasyon hem tutmak için Avrupa işletme okulları elit bir grup biridir. Okulu Financial Times (Mart 2003) tarafından yayınlanan sıralamaya göre, MBA Uzaktan Eğitim programları dünyada 4. sırada yer aldı.