En Akredite Online İş Okulları ve Programları

En Akredite Online İş Okulları ve Programları

Ardından iyi akredite okullar ve online iş lisans programları için kolej vardır:

Penn State Dünya Kampüsü - Penn State uzaktan eğitim yüz yılı aşkın ve çevrimiçi öğrenme deneyimi fazla on yıllık bir geçmişi var. Penn State online kampüs, Dünya Kampüsü, 2011 için 1 numaralı çevrimiçi kurumu olarak tanınan ve online bilgi bilimleri ve teknoloji derece Üniversitesi portföyü de Best Colleges göre, ulusal bilgi teknolojisi derece arasında 1 numaralı derecelendirilmiştir.

University of Massachusetts - UMassOnline liberal sanat, eğitim, işletme ve yönetim, hemşirelik, halk sağlığı ve diğer pek çok disiplinleri kapsayan çevrimiçi lisans programları ve kursları geniş bir yelpazede sunuyor. UMass Best Colleges tarafından İşletme Derece Top 10 Online Lisans, 2011 arasında 2. sırada yer aldı.

DeVry Üniversitesi - DeVry derece Online lisans programları ve kurslar geniş bir yelpazede sunan, çalışan profesyoneller için ülkedeki en iyi okullardan biri olarak kabul edilir. "Yükseköğretim Hispanik Outlook" DeVry California ve Illinois eyaletlerinde Hispanik bilgisayar bilimleri lisans mezunlarının lider üreticisi sırada yer aldı.

Global Management Thunderbird School - Bu uluslararası iş dünyanın en iyi sırada yer okuldur. Thunderbird Economist tarafından dünyanın en iyi 5 uzaktan eğitim MBA programları arasında yer olmuştur.

Indiana Üniversitesi (Kelley Doğrudan) - Kelley Doğrudan yoğun çalışan profesyoneller kendi kariyerine devam ederken İşletme Kelley School en kaliteli MBA kazanmak için fırsat sağlar.

Florida Üniversitesi (UF) - İş UF Hough Enstitü kendi AACSB akredite MBA programı online sunan ilk biriydi. Üniversitesi online MBA programı "MBA?" Özel 2010 yayın Mesafe Öğrenme Economist tarafından "mükemmel" bir üst derece almak için dünyada sadece iki programlardan biridir.

Wisconsin MBA Konsorsiyumu Üniversitesi - O GetEducated.com tarafından "Best Buy MBA" oylaması aldı. MBA Vakfı gereksinimlerin karşılandığından sonra öğrenciler iki yıl içinde kendi online MBA derecesini tamamlamak olabilir.

Walden Üniversitesi - Üniversitesi online MBA programı İşletme Okulları ve Programları Akreditasyon Kurulu (ACBSP) tarafından akredite edilmiştir. Latince Ticaret dergisi okuyucuları tarafından değerli programların yıllık listesinde Walden MBA dahil etmiştir; bunun 27 genel listesinde öğrenme programı sadece mesafe vardı.