Efes Pilsen - Hacettepe University maçını Canlı izle 3 Şubat 2013

Onlar evde 56:52 sonuçla Zalgiris dövmek başardı Oyunun sonucu takımların defansif performansı hakkında her şeyi söylerken Efes Pilsen, geçen hafta çok defansif bir oyun geliyor.

Onlar evden uzakta bir 82:76 sonuçla kaybetti ve ilk etapta düştü gibi Ancak, Türk takımı, Banvit karşısında bir derbi oyunda böyle iyi bir savunma tekrarlamak için başarısız oldu. Şimdi, 13/3 kaydı ile, onlar Banvit ve Fenerbahçe arkasında. Ancak, takım bir sonraki aşamada bir bacak ile zaten olan 4/1 rekor olan, Euroleague'de iyi yapıyor ve. Da bunların herhangi bir hasar ya da vardır.

Unicaja Efes ile önceki üç toplantı kazandı ve İspanyol ekibi evinde üst üste iki kez kaybetmek için gerçekten zor olduğu gibi bir kez daha kazanmak için hiçbir neden yoktur. Evden inandırıcı ve haklı biri çok onesided maç olacak son minutes.This sorunlar olmadan İspanyollar kazandı gereken bir oyun underdogs böylece Efes olmamıştır.Ligde Hacettepe Universitesi içinde Newbie 1-1 eşleşen uzak, sadece 1-4 şimdiye kadar olduğu. Onlar sezon başında sadece Petkim yendi ve Banvitspor karşı yüksek 18 sayı farkla kaybettik daha. Biz Efes hatta belki de bu yıl ligde en iyi takım olduğunu biliyorum, Onlar, muc kalitesi daha güçlü ve ekibi daha sonra Hacettepe ve İstanbul ev mahkeme oynuyorsun. Ben Efes çok yüksek bir skor oyunu ve maç sonunda büyük bir fark bekliyoruz. Bu fark 30 puan daha büyük olacak eğer sürpriz olmaz. Bu iki takım daha önceki sezonlarda henüz karşılamadığını ve bu ilk kez olacak. Efes yerde 30 veya daha fazla puan farkı ile kolaylıkla bu kazanacak.