Mersin İdmanyurdu - Akhisar Belediyespor maçı canlı izle 13.05.2013

Akhisar vs Mersin Pazartesi günü alt kulübü Akhisar Belediyespor ve Eskişehirspor yanı sıra Karadeniz tarafında Orduspor vs üçüncü gelen-son Mersin İdman Yurdu arasında 13 May.The maçlara büyük maç yüz gidiyor haftası 18 eylem sonucuna Spor Toto Süper Lig.

Kader bu ki gibi, her ikisi de 1-1 sona erdi her iki maçta en kazanan ya da kaybedenler vardı.

Mücadele yeni gelen Akhisar Belediyespor tüm ev maçlar oynar Manisa 19 Mayıs Stadyumu, at, Lefkoşa doğumlu ofansif orta saha oyuncusu Kenan Özer altıncı dakikada Akhisar 1-0 koyun.83. yılında defansif orta saha oyuncusu Uğur Demirok tarafından kendi kale golü Ersun Yanal en Eskişehirspor çok ihtiyaç duyulan bir ekolayzır verdi ancak ev sahibi kurşun tutamadım.

Mersin'in 19 Eylül Stadı'nda, Enugu doğumlu Nijeryalı genç uluslararası Nduka Ozokwo ev sahibi Mersin İdman Yurdu 42. bir 1-0 öne geçiriyordu, ancak Akdeniz bayanlar içinde ekibi adına beraberlik golünü puanlama Orduspor en Nürnberg doğumlu orta saha oyuncusu Şamil Cinaz tutamadı87. ve her iki takım her biri bir nokta ile yetinmek zorunda kaldı.


Türk Lig Maçı Canlı İzle

Karabükspor - Sivasspor maçı canlı izle 13.05.2013

Sivasspor vs Karabükspor sinirlerin çok büyük bir oyun Samsunspor (3-2) karşı kazandı 13 May.Sivasspor üzerinde büyük bir maç yüz gidiyor. Kazanmak için sonuna kadar mücadele eden iki takım, skoru fırsat kaybetti ve kravat en adil sonuç olacaktır. Sivasspor Samsunspor ve savunma hataları istismar ve üç gol attı. Onların yenilmedi çalıştırmak beş oyun ve Sivasspor bugüne kadar ligde için ellerinden geleni dönemden kadar gitti. Herhangi bir takımı yenmek için mümkün zor bir somun vardır ve onlar çok iyi sonuçlar elde önemli ve evden geliştirilmiştir. Takımın sahipleri takımı güçlendirmek niyetinde ve teknik direktör Rıza Çalımbay 3-4 transferleri ifade eder, sezonun ikinci yarısında Sivasspor için iyi görünecek şekilde. Stoper Rajnoch geri döndü ve savunma için birçok çözüm teklif bekleniyor ise Senegalli savunma oyuncusu Faty askıya, tecrübeli stoper Yerlikaya üzerinden yaralandı uzun bir terimdir. Orta Saha Karakaş onun cezası ve Rasmussen Celtic döndü ederken, kadroya geri döndü.
-->
 Karabükspor temiz ve adil oyun için, Beşiktaş (1-0) den de yendi. Beşiktaş tamamen oyun fethedildi ve üç veya daha fazla gol elde edebiliriz gibi skoru, iki takımın performansı ile karşılaştırıldığında düşüktür. Karabükspor kendi saldıran doğrultusunda birçok seçenek yok gibi, hiç threated yoktu. Bu kadar bir zafer üçüncü düz yenilgi ve üst üste beşinci oyundu. Bu yıl onlar için bir kabus olarak ilerledikçe, küme düşme önlemek için hedef şu anda zor ve teknik direktör Bülent Korkmaz hedef henüz çok uzak olduğunu biliyor. Onların evden varlığı sekiz dokuz maçta mağlubiyetler sayma, korkunç, ama 2012 yılının ilk oyunda, herkes ilk zafer getirebilir iyimser. Kamerunlu stoper Deumi onun yasağı hizmet, ve onlar da onlara yardımcı olacaktır üç orta saha (Sarp, Varol, Soylemezgiller) satın aldı.

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle 12.05.2013

Yılın Türk derbi. Yani pitty onun sadece iki kez bir yıl. Fenerbahçe-Galatasaray oyunları her zaman Türk futbolunda yılın en büyük olayı olmuştur ve son derece öngörülemeyen olmuştur. Biz geçmiş yıllarda çok mantıksız puanları gördük. Favori takım daha önce birçok kez surprized ve herkes koşullar ne olursa olsun bu özel oyunda hiçbir favori olduğunu kabul edilmişti. Bu kez durum biraz farklı ve Fenerbahçe geri çok cazip teklif oran ile karşılaştırarak olduğuna inanıyorum. Ben sadık bir Fenerbahçe fanatiğiyim olarak benim önizleme ile duygusal olmamaya çalışacağız.

Bu yıl Galatasaray için bir kabus olmuştur. Onlar fincan dışarı çaldı ve ligde gerisinde ve her yıl başlığı iddialı rağmen bu yıl sadece bir UEFA nokta peşinde var. Kulüp mali sorunları var ve iyi transferler gelemedi ve TSL başlığın diminisihng umutları ile kış tatilinde, onlar suqad 4 yaşlı oyuncular kaldırıldı ve bir daha iyi bir takım için temel bulma umuduyla için genç oyuncular ile gitmeye karar verdi Önümüzdeki yıllarda. Türk ligde geride olmak, UEFA kupasını oyuncular için tek iddialı olmuştur. Onlar Villareal geçen Perşembe günü ile 2-2 berabere oynadı ve Fenerbahçe maçtan sonra önümüzdeki hafta ikinci ayağı oynayacak. Bu oyun Galatasaray için önemli olan iki UEFA oyunlar arasında schuleded olduğu Fenerbahçe için bir avantajdır.

Biz teknik tarafı bakarsanız, Fenerbahçe daha az zayıf yönleri vardır ve takim ikinci yarısında bir birim olarak gerçekleştiriyor ve iyi sonuçlar elde edilmiştir. Stadyum avantaj ve takım güven Fenerbahçe mi?? En büyük plusess. Ben Galatasaray için iki büyük sorunları bölümüne bakın. Nobre onun hızını, konsantrasyon ve hız ile savunma büyük baskı. Galata savunma merkezinde oyun Nobre karşı bazı topları kaybedebilirsiniz ki genç bir oyuncu? S basınç ve Fenerbahçe için kolay gol fırsatları yaratmak. Van Hoijdonk, Nobre, Tuncay ve Ümit Ozat ikişer ikişer üzerinde olanlar ve üç iki çok iyi birleştirir. Galatasaray bu tür saldırılara savunma kötü olmuştur. Saldırmak için dışarı zaman onlar da konumlandırma sorunları var.

Galatasaray? Bu oyunda s tek şansı sağcı olabilir. Sabri ve Prates Fenerbahçe wholes yaratabilir? S kendi sol arkasında tatlı yerinde. Mahmut Hanefi genç ve inexperinced olduğunu. O saldırgan oyun hakkında daha fazla konsantre olunmuştur olarak Tuncay yeterli ona yardımcı olmuyor. Oynadığı ise Galatasaray için diğer saldıran silah Hakan Şükür olacak. O iyi bir bölgesel yeteneği ile deneyimli forvet ve iyi takım arkadaşları yardımcı olabilir. Fenerbahçe savunma bu tür ileri işaretleme çok iyi değil.

Duran Toplar her iki takım frikik ve köşeler çok etkili olduğu gibi bu oyun için anahtar olacaktır. Ama bütün veriler Galatasaray bakarak? S kötü savunma gereken son derece yaratıcı Fenerbahçe suç karşı daraltmak.

 Ben oyunlar bu tür zihinsel faktörler çok önemli olduğuna inanıyoruz. Onlar 6-0 kaybetti nerede Galatasaray oyuncu Şükrü Saraçoğlu stadyumunda aşağı oynama hissediyorum gerekir! geçen yıl. Oyun için bilet kaç gün önce dışarı satıldı. 60. Diğer Nerval faktörlerin üstünde 000 kişi Fener için oyunu daha kolay yapmak gerekir. Bu Galatasaray bu oyundan bir nokta aldı bir çok irratioanl olacaktır. Tüm hislerimi başka türlü söylüyorlar. Herkese bol!


Türk Lig Maçı Canlı İzle

Bursaspor – Eskişehirspor Maçı Canlı izle 12.05.2013

Uzun süre Bursaspor son olarak üst için oynayan ve yeterli özgüven var sonra. 
Onlar son olarak evde güçlü Galatasaray yendi ve şimdi en iyi yer arıyor. Krita hala kayıp.
Eskişehirspor geç amacı ile son olarak kötü Kocaelispor karşı ilk 3 puan aldı. Hala bazı stil sorunları var.
Eskişehirspor yönetim kurulu ve supportors mevcut personel hakkında biraz sinir vardır. Ben de kendi çalışanlarına bu basınç hissi olduğunu düşünüyorum.
Eskişehir için geçen hafta sonu Bursa çok. O zaten gelecek sezon Europa League için ekibi garanti olarak Ertuğrul Bursa'nın antrenörü dönüş yaptı. Onun tek hedefi finalde Fenerbahçe yendi ve Türk Kupası kupa kaldırmak için. Geçen hafta sonu, kadroya Bursa inşa edildi, orta saha ve hücum zayıf ve zayıftı. İkinci yarıda Batalla girdi ve Bursa yaşamın bazı belirtileri göstermeye başladı. Pinto (bursa forvet) olsaydı, işler çok farklı olabilirdi. Eskişehir çok erken bir galibiyet gerektiği gibi maç hakim. Ve Bursa Köşe vuruşundan ilk golü kabul etti. Bangura (Bursa) 15 dakika mola önce 1-1 yaptı ama kaçırmış olabilir. Bursa ikinci yarısında eşitlemek çalıştı ve de bazı şansını yarattı. Eskişehir bir kez daha maç hakim ve Bursa saldırıları kesti. Bursa, son dakika içinde Peles hedefi önlemek ve onlar iyi oynamadı bu maçı kaybetti olamazdı. Serdar Aziz (asma), Michael Basser (şüpheli), Stanislav Sestak (şüpheli). Batalla ve Pinto, gol şansını yaratmada ilk 2 önemli oyuncu bir soru işareti vardır. Orada bir dönme olasılığı ve bu olursa bu oyuncular oynayabilir olmayabilir ve kesinlikle suç gücünü zayıflatacaktır.
Eskişehir 3 puan toplayarak ancak futbol özellikle zayıf takımı ile çok umursamadı Bursa ekibine ikna değildi tarafından geçen hafta sonu iyi yaptı. Eskişehir oyuncu arzusu gösterdi ama kaliteli göstermemiştir. Ayrıca Bursa rotasyon olduğu gibi şanslıyız. Bu onlar için bir avantaj oldu. Ayrıca Bangura (Bursa) önemli bir fırsat kaçırdı ve ilk yarısında maç eşitlemek olabilir. Ikinci yarısı Batalla (2 girdi. Yarısı) oluşturulan iyi saldırı kuruluşları gibi savunma ciddi tehlikeler vardı. Ev sahibi avantajı olan onlar örtbas ve Pele amacı ile oyun 2-0 adını verdi. Bu Avrupa Ligi yeterlilik giden yolda önemli bir galibiyet oldu. Kamara şüphelidir ama o bu maç için uygun olabilir inanmıyorum. Volkan Yaman yine kayıp. Serdar ve Sezgin diğer eksikleri vardır. Hürriyet uygun ama o oynayabilir eğer emin değil. O değiştirilemez Fakat tüm bu absents analiz ettiğimizde Kamara en ciddi. 
Bursa yakın zamanda çok olumlu bir futbol oynuyor. Pinto (yeni forvet) ve Batalla iyi bir iş yapıyoruz. Onlar ev sahibi avantajı ile oynayacak. Ama onlar savunma bir sorun var olduğu bir gerçektir. Geçen 8 lig maçında hedef veya Yenilen goller. Onlar Avrupa Ligi garanti olarak ve konsantrasyon yeterli değildir. Serdar kayıp ve Sestak ile Basser şüpheli.
Eskişehir şimdiye kadar grubunda gevşek vermedi. Onlar Avrupa Ligi hedef. Hiçbir amacı olan bir takıma karşı oynayacak. Ve geçen hafta sonu evde onları yenmek için başardı. Ama son 5 deplasmanda lig maçında sadece 1 kazandı. Kamara, Serdar ve Volkan gibi absents bir handikap.
Yukarıdaki bilgiler söz sonra 1 seçimi için sopa olamaz. Bu maç çok zor olduğu için. Bursa rotasyona gidebilir ve daha sonra işler daha farklı olacaktır. Ve Eskişehir ağları isabet çok üretken bir takım değil. Ve beraberlik Eskişehir mutlu olabilir. Onlara güvenilir olsaydı onlar çok fazla ihtiyaç gibi kolayca Eskişehir kazanmak bahis olabilir. Ayrıca kadrosunda tutarsız.


Türk Lig Maçı Canlı İzle

Beşiktaş – Gençlerbirliği Maçı Canlı izle 11.05.2013

Hangi takım bu maçın galibi olacak? 
Beşiktaş ya da Gençlerbirliği? Kendiniz göz atın! Tamam çocuklar PC'nizde Beşiktaş vs Gençlerbirliği ücretsiz canlı akışı izlemek için kaçırmayın. Biz her iki takımın taraftarları canlı skor, Beşiktaş vs Gençlerbirliği önizleme, recaps ve burada golleri zevk umuyoruz.

Türk Süper Lig: izle Beşiktaş vs Gençlerbirliği Akış Canlı

İzle Beşiktaş vs Gençlerbirliği canlı online video ücretsiz akarsu. Bağlantılar güncellemeler zaman Beşiktaş vs Gençlerbirliği canlı yem kapalı zamanlama tekme İnönü Stadium.gencler az 2/5 Türkçe Süper Lig veri akışı önce oynamak için bir şey var ama ben onların motivasyon her zaman büyük takımlara karşı yüksek olduğunu söyleyebilirim .. Ve büyük bir iş onlar küme olan takım söz gereksiz UEFA Kupası'nda bu sezon, yaptı. Ek olarak bu son Türk fincan ulaşmak için yeterince iyi yaptım ve muhtemelen gelecek sezon için Avrupa için tek kapıdır trabzonspro karşı kazanacak.

Yerel rekabet kendi performansları ile ilgili olarak, onlar hak ettikleri yeri olarak asla, ithey kolayca firt 5-6 takım halinde alabilir ama gerçekten birçok oyun çok şanssız ve motivasyon kaybetti.

Yine gencelrbirligi potansiyeli büyük ve ligde herhangi bir takım zarar olduğunu asla unutmayacağım ..

Beşiktaş için sadece bazı kelimeler. Onlar ellerinden geleni yapmak gibi görünmeye çalışıyorum ama gerçekten Yüklü, onlar sıkılmış ve durumu bıkmış olduğunu hissedebilirsiniz. Onlar 11 puan ile tabel yol için kullanılan yerden fenerbahce arkasında 6 puan düştükten sonra konsantre kolay değil .. Bu hiç de kolay değil ..

Ayrıca bir başka şey Beşiktaş sezon başında 3 grevciler buydu:
1) Ahmet Dursun: kadroya den düştü ..
2) İlhan Mansız: Japonya'ya transfer
3) Sinan: Antrenör Lucescu takımda onu tercih asla. Bunun yerine sinan biz genel olarak iyi işe yaramaz forward gibi 2 saldıran orta saha kullanır ..

Her iki takim da son zamanlarda berbat savunma var, gencler her zaman puan ve besiktas evde puan var ..
Bu oyun da over2 gidebilirsiniz. Ben iyi bir garip bulabilirsiniz 5 i ekleyebilirsiniz
Beşiktaş vs Gençlerbirliği canlı izle, Gençlerbirliği vs Beşiktaş canlı izle, Beşiktaş vs Gençlerbirliği Canlı, Gençlerbirliği vs Beşiktaş Canlı, Beşiktaş vs Gençlerbirliği, Canlı Gençlerbirliği vs Beşiktaş, Beşiktaş vs Gençlerbirliği, Gençlerbirliği vs Beşiktaş Canlı İzle

Kasımpaşa – Kayserispor Maçı Canlı izle 10 Mayis 2013

Kayserispor izlerken tadını çıkarın - online yayın kullanarak Kasımpaşa online oyun. Bu siteyi kullanmanız, tüm favori takım ve Kayserispor bulacaksınız - Kasımpaşa şimdi oynuyor. Bize katılın ve bir takım üyesi haline gelir.
Spor ve takımlar dünyasında kurşun olaylar bahsediyor: Kayserispor - Kasımpaşa. Bu ekip Kayserispor en iyi hayranları ile iletişim kurabilir - Kasımpaşa bir amacı var farklı ülkelerden gelen - sevdikleri takım bir galibiyet.


Kasımpaşa küme düşme bekliyor. Teknik direktörü biz sonuna kadar beklemek zorunda? Dedi? Geçen hafta sonra? Beşiktaş karşı s kaybı.

Onlar başında şaşırtıcı 2 gol bulduk ama sonra 4 gol aldı ve tabii ki kaybetti. Onlar hiçbir motivasyon, hiçbir ruh ve hiçbir uyum var.

Kayserispor ikinci dönem için çok iyi başladı. Şimdi onlar da uzağa de iyi.

Onların uluslararası ileri Gökhan Ünal transferi için Rus Rubin Kazan ile konuşuyor ve o bu çatışma için kadro dışı olabilir. Tabii ki bu ziyaretçiler için büyük bir şüphe olacaktır.

Kayserispor iyi takım ve daha büyük hedefleri var. Onlar bu kazanmak gerekir.
Kayserispor çevrimiçi yayın kapsama - Bu sayfa Kasımpaşa izlerken zevk için herhangi bir başka site daha fazla bağlantılar sağlayacaktır. Kasımpaşa - Kayserispor canlı online streaming sadece biz tamamen ücretsiz bağlantılar kurmak pek çok spor oyunları biridir. IPad tüm canlı oyun izlerken tadını çıkarın.Canlı TV Bölüm kontrol ve kesinlikle sık takım birçok bulabilirsiniz. Kayserispor canlı yayın - Size Kasımpaşa zevk umuyoruz. Biz her zaman Çevrimiçi Canlı izlemek için mümkün olan en iyi HD Akımlar almak için elimizden geleni yapıyoruz.
Yani seçtiğiniz maç zevk ve şimdi online yayın Kasımpaşa görmek için teklif - Kayserispor. Kayserispor - Burada Kasımpaşa ilginç ve ilgili olayları tartışabilirsiniz. Ayrıca Kasımpaşa yorumlarını izlerken zevk - Kayserispor maç ve bu sayfada futbol uzmanların tartışmaya katılabilirsiniz.

Gaziantepspor - Karabükspor Maçı Canlı İzle 5 Mayis 2013

Karabükspor v Gaziantepspor ancak bir form listesini koyun bir galibiyet 3 karşı mücadele taraf Gaziantepspor, Elazığspor ve Sivasspor geldi nota kritik bir lig şeklinde listede ikinci yatıyordu Karabükspor için 2013/05/05 tarihinde yapılacak. Karabükspor-biraz daha fazla gol hemfikir daha bir Türkiye Süper Lig (Fenerbahçe - 16 maçta 16 Yenilen goller) de neden bir 2. en iyi savunma rekor bir yan karşı önlem ve giriş yetişkin bu Cumartesi onlara bir sonuç çıkarmadan görmek için müthiş oluşturur.

Gaziantepspor ilk 6 nokta olarak hedef ayarı ile sezonu başladı. Ancak yine de ritim bulamadı. Onlar önde küme düşme bölgesi ve yukarı tırmanmaya puan ihtiyacı 3 puan bulunmaktadır. Onlar bu oyun için herhangi bir önemli eksik var Yüklü.

Karabükspor ligin yeni bir takım olmasına rağmen 6 noktada oturan, şimdiye kadar beklenenden çok daha iyi bir performans. Ancak, iyi bir form yavaş yavaş sona başladı. Önce evde Eskişehir yenildi ve daha sonra aşağı 2 ligler bir ekip tarafından Türk Kupası elendikçe. Cernat `ın yaralanma çok kötü bir şekilde onları etkiledi ve saldırı sonunda yaratıcılıklarını kaybetti.

Gaziantepspor ve Kardemir Karabükspor arasındaki altındaki önemli bir oyun.

Gaziantep teknik direktörü Hikmet Karaman ile iyi bir ruh hali yakalayan ve oyun hakim başladı. Onlar gerçekten iyi Samsun karşı tarafında geçen hafta ama ne yazık ki puan alamadık. Gelecek vaat eden forvet Demir o Gençler Şampiyonası'nda gol önemli miktarda attı bu yıl onun potansiyel kanıtlamaktadır Muhammed.

Karabükspor da kırmızı bölgesinden biraz uzakta son 8 oyunlar 6 kazandı vardı. Onlar kesinlikle ev oyunları büyük bir tehdit olduğunu ama uzakta olanlar için bunu kabul edemez. Bir hedef conceeding sonra, onların yumuşak zihniyet ile Karabük için geri sıçrama gerçekten zor.

Mdifielder Binya Gaziantep askıya ve Karabük tek olmaması, aynı zamanda Şenol bir orta saha oyuncusu olduğunu.

Bu Karabükspor en deplasman maçlarına göre ne zaman Gaziantepspor 4 puan önünde ve yakın evinin performansı ile kazanmak.


İstanbul BB Fenerbahçe Maçı Canlı izle

İstanbul BB v Fenerbahçe 2013/05/05 forIstanbul BB planlanan Tehlikeli bölgede doğru ve en az Gaziantepspor ev sahipliği yapacak bugünkü maçta berabere ihtiyaç vardır. Geçen hafta sonu bir çok uzun süre skoru 0-0 tutmak mümkün ama onlar 82. dakikada hedefi önlemek ve 1-0 Elazığspor kaybetti olamazdı. Şimdi Türkiye Süper Lig tablosunda 15. pozisyonda 33 puan var. İstanbul BB en büyük sorunu Fenerbahçe için onların en önemli forvet Webo devri oldu. O gitti çünkü onlar hedefi şekillerde ifade edilmektedir.Sezonun ikinci yarısında sadece 2 maçı kazanabilirsiniz.


Gaziantepspor Kayserispor evde kaybetti ve mevcut noktaları 36 bulunmaktadır. Onlar İstanbul BB biraz daha rahat. Ben baş antrenör Bülent Uygun'un çok olumlu bir baş antrenör olduğunu biliyorum ama gol şansını organize başarısız onlar Kayserispor karşı futbol ile hayal kırıklığına uğrattı. Bu da biraz rahat olan oyuncuların belirtisi olabilir. Konveyörler Cenk (27 maç 8 gol) askıya ve Muhammed (5 maç 2 gol) yaralandı edilir. Defans Ekrem (20 maç 2 gol) yaralandı. Orta Saha Yasin (12 maç) ve Wilton (1 maç 1 gol) yaralandı.

Bu ev sahibi takım için çok önemli bir maç. Onlar suç doğrultusunda sorunları var ama ciddi eksiklerimiz var olmayan ve evde. Gaziantepspor kritik eksiklerimiz var ve tabloda onların durumu çok daha iyi biraz. İstanbul BB daha motive. İstanbul BB Bahis

Beşiktaş-Eskişehirspor Maçı Canlı İzle 5 Mayıs 2013

Eskişehirspor vs Beşiktaş
TÜRKİYE (TUR-SUPER LIG)
2013/05/05, 16: 00 (GTM +2) Tarih Maç
Oyun hafta: 32

Eskişehirspor v Beşiktaş TUR-SUPER LIG.En. için 2013/05/05 tarihinde yapılacak

Oyunun Eskişehirspor vs Beşiktaş için yukarıda seçilen mevsimlere göre vardı:

- Eskişehirspor 32 maçı bir Evsahibi takım gibi oynadı
- Beşiktaş 32 maçı bir Misafir takım olarak oynadı.
- 63 toplam maçları (aralarında mümkün oyunlar dahil)

Beşiktaş hosting Eskişehirspor.

Beşiktaş uzakta geçen hafta çekti. Gala ve Fenerbahçe dün puan kaybettikten sonra onlar Eve oyunu bu advabtage kullanın. Muhtemelen baştan saldırı başlayacak.

Eskişehirspor evinde geçen hafta kaybetti. Onlar tekrar güven almak istiyorum. Ayrıca kolayca büyük takımlara karşı motive. Onların hızlı saldırganların Beşiktaş savunması için bir tehdit olabilir.

Beklenen üzerinde.

Beşiktaş Eskişehirspor karşı karşıya gelecek ve ben burada ve overish oyun skor her iki bakın.


Beşiktaş burada son 9 maçta sadece 1 temiz bir sayfa tuttu. Bugün Beşiktaş anahtar DM Fernandes ve kesin kendi savunma oyunu etkileyecek anahtar CD, olmadan olacak. Neyse ekip, son 8 resmi maçta 7-1-0 kayıt, son zamanlarda katı oynuyor.

Diğer tarafta Eskişehirspor iyi geçen ve organize futbol oynar. Takım 3 düz eylemi yapmak, son 10 resmi maçta sadece 1 kaybetti. , Son ziyaret, bu 0 ile Trabzonspor çökerttiğini, 3.

Trabzonspor-Kayserispor Maçı canli izle 4 Mayıs 2013

Kayserispor vs Trabzonspor

Yeni terfi tarafı Kayserispor Trabzonspor kadar son yıllarda koşucu ev sahipliği yapacak. Kayserispor Erciyesspor olarak terfi ama şehrin adı ile şehir temsil isimlerini açık? Kayseri?.

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi elemeleri 3. tura başardı. Onlar Letonya yan Skonto Riga ortadan kaldırmıştır. Ilk ayağı onlar 1-1 ile çekti ve 3-0 ile rakibi çöp başardı. I Riga +1 ½ ah aldı Burası benim için beklenmedik oldu. Her ikisi de maçları için 2 savunucuları ile oynamıştır. Onlar stoper Erdinç ve geri Volkan bıraktı. Şimdi en iyi defans oyuncusu Tolga yaralı var ve bu üç düzenli savunucuları olmadan olacak anlamına gelir. Ayrıca bir sonraki hafta ortası Kiev Dinamo oynamak ve şampiyonlar ligi gibi çok daha önemli onlar için olacak, bazı oyuncular dinlenmek için onlar için bir olasılık var.

Kayserispor sadece lig terfi ve transfer bir çift yaptı. Onlar iyi kaleci Metin Aktaş, eski Sebatspor ve Trabzonspor oyuncu var. Iyi bir orta saha ile birlikte iki kaliteli forvet, Malatyaspor Fazli, yeniden Malatyaspor gelen İstanbulspor ve İsrail ve Mithat Balili. En son tarnsfer Ganalı eski Gaziantepspor ve Fenerbahçe oyuncusu Samuel Johnson. Ben çok iyi bir ekibimiz var ve kesinlikle en iyi vermek ve kendi toprak kendi Sezon Açılışı az çaba olacağını düşünüyorum. Ayrıca Kayseri şehir Süper Lig futbol için çok ve i stadyum satıldı eminim.


Bursaspor-Orduspor Maçı Canlı İzle 4 Mayis 2013

04 Orduspor vs Bursaspor canlı maç Mayıs, 2013.It bve maçı canlı izlemek için istekli taraftarların tüm Türk süper league.almost bir maç agreat olacaktır.

Bursaspor ise Trabzonspor 2-1 kaybetti, maç zor oyundan anlamlı bir şey sonuçlandırmak için böyle kötü hava koşullarında oynandı. Kısa geçiş set-adet kazandı en çok etkili olan ekip, zor topu ile çalışan, imkansız yakındı.

Orduspor ligler en inform takımlarından biri, Hector Cuper rahat bir orta masa konumuna küme düşme eşiğine gelen bir kulüp kurtarmak, bu kadar kısa bir sürede büyük bir iş çıkarmış. Karadeniz kulübü ancak kağıt üzerinde küçük bir zaman ekip olabilir, aslında derinlik ve kalite bir sürü var.

Bursaspor
Bursaspor (4-3-3): Carson, Hakan, İbrahim, Stepanov, Mehmet Sak, Sestak, Adem, N'Diaye, Ozan, Batalla, Pinto

Son Formu: LLDWL

Orduspor
Orduspor (4-4-2): Elmas, Yalçın, Hakan, Ali, Culio, Stancu, Garcia, Abdülkadir, Periane, Selçuk, Abdurrahman

Son Formu: WLWWW
Bursaspor ise Pinto ile forvet krizi çözmek için bir yol gitti bakmak, Ertugrul Saglam en iyi taktisyen ve kolayca onu outfox olabilir Cuper ve seviyor değil. Orduspor gerçekten bu oyun için göz ardı ediliyor, üst üste üç maç kazandı ve güven dolu var.

Orduspor +1 (Asya handikap) tahmin

Bursa Türkiye'de katı takımlarından biri ve ben onların tarzı çok seviyorum. Neyse nedeniyle birçok takım çizer fenerbache ve son euro bilet daha 5 puan daha az, yerleştirilir 8 edilir. Takım sağlam bir savunma gösteren, sadece 1, son son 12 resmi maç kaybetti. Bursa bugün mevcut kadrosu olacaktır.


Orduspor Kaş, Sabih, Baral ve Baross özleyeceğim.Takım galibiyet wtihout 5 maçını olduğu gibi onları 4 kaybetme, son zamanlarda gerçekten kötü çalışma yaşıyorsanız. Onlar Türkiye'nin en kötü gezginler biri olan ve evden (7 maç) bu sezon kazanmak olmadan takımı hala.



Kasımpaşa – Gençlerbirliği maçını canlı izle 3 Mayıs 2013

Mayis 03 Gençlerbirliği-Kasımpaşa canlı maç, 2013.It bve maçı canlı izlemek için istekli taraftarların tüm Türk süper league.almost bir maç agreat olacaktır.
Kasımpaşa bu o kadar hoş olsa da istikrarlı sonuçlar ile sac göstermiştir olan bu maçta iyi bir avantaj ile gibi görünüyor. Bu üç çizer ile takip, son beş lig maçında iki galibiyet. Ve Yukarıdaki tüm sonuçları uzakta, son lig konumlandırılmış ısıtıcıları yakaladı kazanmak dışında goodopponents neredeyse bulunmaktadır. Takım iyi durumda gibi görünüyor ve biz kim iyi ile yaptığı doruk yer almaktadır genç yıldız Adem Büyük unutmamak için gerçekten iyi durumda Kalu Uche, Özer Hurmaci ve Djalm ve seviyor görüyoruz bu oyunda üç puan için mücadele gerekiyor gözleri net odaklı.
Gençlerbirliği birçok hedefleri izin verdi son zamanlarda iyi bir takım ile de oynuyor olsa ama bu kalitesi de değişebilir ama biz tüm diğer taraftan da iki ayaklı her biri on bir erkek olduğunu anlamak kadar geniş olan alanlar açmak zorunda olduğu anlamına gelmez . Ama anlayış futbol benim düzeyine, bu ekibi gerçekten pota ihtiyacınız olan ana nasıl işleyeceğini çok zor bir karar getiriyor.
Ama üç puan kapmak için ve biz Petkovic kibarca geçen hafta, alan dışı hareket gördüm misafir takımı kırmızı kart acı eklemek için hazır tüm çocuklar ile bir ev sahibi avantajı olan ev sahibi takım bu am siding özetlemek için.